Tehnički sistemi zaštite

Integracijom vrhunskih tehnologija poznatih svetskih proizvođača iz oblasti tehničke zaštite, svojim iskustvom i znanjem, implementiramo celovita rešenja prilagođena potrebama najvišeg stepena bezbednosti naših klijenata i njihove imovine.

Alarmni sistemi, kao i sistemi video nadzora (CCTV) imaju vrlo širok spektar primene u tehničkoj zaštiti od najmanjih poslovnih i stambenih prostora, do velikih poslovnih centara, banaka, obrazovnih ustanova, sportskih objekata, objekata specijalne namene, magacinskih prostora itd.

Zaštita imovine je osnovna namena alarmnog i/ili CCTV sistema. Obezbeđuje se pravilnom procenom bezbednosne situacije na samom objektu i analizom svih mogućih nacina ugrožavanja objekta i imovine.

Visoka pouzdanost tehničkih sistema obezbeđuje se kvalitetnim izborom opreme, pravilnim rasporedom kamera i elemenata alarmnog sistema, kao i kvalitetnom montažom.

PROJEKTOVANJE - konsultanti za bezbednost se angažuju kako bi obišli objekat koji želite da obezbedite. Priprema se preliminarna analiza bezbednosti, a po završenom obilasku i skiciranju objekata predložiće Vam optimalni tehnički sistem zaštite.

INSTALACIJA – tehnička služba u najkraćem roku instalira tehnički sistem zaštite u Vaš objekat. Zatim sledi obuka korisnika o pravilnoj upotrebi i ostalim mogućnostima sistema. Najbitnija stavka u sklopu instalacije je povezivanje tehničkog sistema zaštite sa našim MONITORING CENTROM.