Standardi poslovanja

Potvrdu o kvalitetu poslovanja PROGARD Securitas-a garantuje sertifikat ISO 9001:2000 izdat od švajcarske kompanije Societe Generale de Surveillance (SGS), kao i Ministarstva odbrane VKK NVO sertifikat JUS ISO 9001:2001.

PROGARD Securitas se u svom poslovanju rukovodi sledećim ključnim premisama:

 • Prevencija, obuhvata rezonsko proaktivno planiranje, u cilju sprečavanja nastajanja problema i kritičnih situacija.
 • Pouzdanost, koja se zasniva na temeljnom obrazovanju i obučavanju zaposlenih u PROGARD Akademiji, čime se značajno povećava njihova sposobnost pravovremenog reagovanja, sistematičnog primenjivanja operativnih procedura i uspešnog rešavanja nastalih situacija.
 • Posvećenost sigurnosti i zadovoljstvu Klijenta, kao konačni rezultat stručnosti PROGARD-a i iskustva u postavljanju i održavanju visokih bezbednosnih standarda koji su osmišljeni tako da zadovolje specifične potrebe svakog Klijenta.

U cilju sprovodjenja najvišeg kvaliteta pruženih usluga, PROGARD je pokriven sa tri različite polise osiguranja:

 1. Polisa osiguranja od profesionalne i zakonske odgovornosti, do 500.000,00 Eura
 2. Osiguranje zaposlenih od povreda na radu, do 2.300,00 Eura po zaposlenom, u slučaju da zadobijene povrede dovedu do trajnog invaliditeta ili smrti
 3. Rizik na objektima pod nadzorom alarm monitoringa: do 100.000,00 eura po objektu u slučaju požara, i do 5.000,00 eura u slučaju oružane pljačke ili krađe

Kvalitetni ljudi – Kvalitetna obuka – Kvalitetno obezbeđenje

Pored poslovanja u skladu sa ISO standardima, PROGARD Securitas je usvojio Etički Kodeks Američkog Udruženja Industrije Obezbeđenja (ASIS), kojim se između ostalog svi zaposleni obavezuju da:

 • Obavljaju svoje profesionalne dužnosti u skladu sa zakonom i najvišim moralnim principima.
 • Poštuju principe istine, poštenja i integriteta.
 • Vrše svoje profesionalne dužnosti verno i marljivo.
 • Čuvaju poverljive informacije i sprečavaju njihovo nesavesno otkrivanje i zloupotrebu.
 • Štite profesionalni ugled i rad svojih kolega.

Redovna poslovna praksa PROGARD Securitas -a podrazumeva redovnu finansijsku reviziju koja se sprovodi od 1995. od strane Price Waterhouse Coopers, a od 2000. od strane KPMG.

«Nazad