Menadžment tim

Najveća vrednost PROGARD G4S-a je upravo njegov menadžment tim. Ovaj tim visoko profesionalnih, iskusnih i motivisanih pojedinaca, doveo je PROGARD G4S do sadašnje pozicije – tržišnog lidera u industriji obezbeđenja.

Međunarodno iskustvo menadžmenta i izuzetno poznavanje lokalnog poslovnog okruženja, omogućili su da PROGARD G4S u potpunosti iskoristi povoljnu poslovnu klimu.

Menadžment se ozbiljno posvetio stvaranju vrhunske usluge i uspeo je da zapošljavanjem kvalitetnog kadra nadmaši očekivanja svojih klijenata.

Da bi osigurao konstantan kvalitet, PROGARD G4S je osnovao sopstvenu Akademiju za primenjenu bezbednost, na kojoj oficiri obezbeđenja usavršavaju svoja znanja i sposobnosti, kako bi na pravi način odgovorili novim izazovima i bezbednosnim rizicima.

Svi kursevi kreirani su u skladu sa standardima G4S, kao i standardima Organizacije za Obuku u Industriji Obezbeđenja (SITO), Britanskog udruženja (BSIA) i Američkog Udruženja Industrije Obezbeđenja (ASIS).

PROGARD G4S je takođe član ESTA (European Security Transport Association). ESTA je neprofitna organizacija koja predstavlja današnjicu evropske industrije cash logistike, koja obuhvata 90% evropske Cash-In-Transit industrije.

«Nazad